Det skal du bruge:
Rugbrødssnack:
500 gr. Ulstrupholm rugbrødsblanding
325 gr. / ml. vand (lunken)
15 gr. gær
En lille håndfuld rosiner
70 gr. chokoladeknapper
Ovn: 250 grader, varmluft – ved indsætning sænkes temperaturen til 200 grader
Hævetid: 50 min
Bagetid: 12-15 min
Introduktion
Tilsæt chokolade og rosiner til vores rugbrødsblanding, og du har en god snack lige til at tage med i madpakken.
Fremgangsmåde:
1. Gær og lunken vand blandes sammen (tilsæt evt. en smule salt).
2. Melet kommes i og røres til en ensartet dej.
3. Bland herefter chokoladeknapper og rosiner i.
4. Fyld dejen i muffinforme og lad dem efterfølgende hæve i 50 min. under fugtigt klæde.
5. Forvarm ovnen til 250°C varmluft.
6. Pensl og drys evt. brødet med topping.
7. Indsæt i ovnen og skru derefter ned til 200°C.
8. Bages i ca. 12-15 min.
Velbekomme.
Produkter anvendt til denne opskrift:
Fra: 59,95 kr.Select options
Et godt tip:
Rugbrødsblandingen kan sagtens tåle at du tilføjer ekstra kerner, lidt gulerod eller andet fyld for at pifte opskriften lidt op.