Det skal du bruge:
Pizzabund:
500 gr. Ulstrupholm lys bolle / baguettemix
325 gr. / ml. vand (lunken)
15 gr. gær
10 gr. olie
Ovn: 250 grader, varmluft – når pizzaen sættes i ovnen sænkes temperaturen til 200 grader
Hævetid: 50 min
Bagetid: 25 min
Introduktion
Med vores glutenfri lys bolle / baguettemix kan du lave en god og sprød pizzabund – klar til alt dit ynglingstopping.
Her er gluten ingen hindring for en hyggelig pizzaaften.
Fremgangsmåde:
1. Gær og lunken vand blandes sammen.
2. Tilsæt derefter olie og evt. lidt salt.
3. Melet kommes i og røres/æltes til en ensartet dej.
4. Form dejen til en pizzadej og lad dejen hæve under fugtigt klæde i 50 min.
5. Kom din ønskede topping på og indsæt i ovn ved 250°C varmluft.
6. Skru derefter ned til 200°C.
7. Bag pizzaen i ca. 25 min.
Velbekomme.