Description
Gratis fragt på ordre over 500 kr.
Hurtigt og nemt at få friskbagt Glutenfrit brød
Nemme opskrifter
med fremgangsmåde på produktlabel
Optjen point ved hvert køb og
opnå rabatter
VAREDEKLARATION
Glutenfri hvedestivelse, solsik-
kekerner, hørfrø, tørret rissurdej,
græskarkerner, hørfrømel, sukker,
salt med jod, karamelpulver (glukosesirup, maltodextrin, sukker),
stabilisator: E412
ALLERGENER
Fri for gluten
Fri for mælk
Fri for soya
NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G
Energi i KJ: 1882 KJ
Energi i kcal: 449 kcal
Fedt: 21 g
– heraf mættede fedtsyrer: 2,0 g
Kulhydrater: 53 g
– heraf sukkerarter: 4,7 g
Kostfibre: 4,2 g
Protein: 10 g
Salt: 1,9 g
Vandindhold: 9 g
BEMÆRK
– Produktet kan fryses ned
efter bagning
– 500 gram rugbrødsblanding giver
2 små eller 1 stort rugbrød
– Tilberedningstid: Ca. 1,5 time
(inkl. hævning)
Genialt genialt genialt…
Genialt genialt genialt…. I har gjort mit hverdags liv så meget nemmere.. kan varmt anbefales, hurtig levering og så smager det jo så lækkert.
– Randi
Det glutenfri alternativ jeg havde ledt efter
Produkterne lever op til deres beskrivelse. Leveringen er lynhurtig. Det er absolut værd at prøve.
– Margit
Nemt og lækkert
Super nemt og lækkert brød 👍 samt god og hurtig service. Kan kun anbefale Ulstrupholm Glutenfri 😀
– Lone Ravn Olsen
Sådan bager du vores rugbrød
DU SKAL BRUGE
500 gr. Softkerne rugbrødsblanding
325 gr./ml. vand
15 gr. gær
DU SKAL BRUGE
Opløs gæren i lunkent vand (ca. 35 grader varmt).
Tilsæt rugbrødsblandingen.
Rør rugbrødsblandingen sammen til en ensartet dej og vej dejen
af i to rugbrødsforme med cirka 420 gram dej i hver.
Pensel med vand og drys med din favorittopping.
Lad dejen hæve i 40 minutter under et fugtigt klæde.
Forvarm ovnen til 250 grader.
Indsæt rugbrødsblandingen i den varme ovn, og sænk temperaturen til 200 grader.
Bages i 30-35 minutter til kernetemperaturen er ca. 96 grader.
There are no reviews yet.