Description
Fri fragt ved køb over 499,-
Hurtigt og nemt at få friskbagt Glutenfrit brød
Nemme opskrifter
med fremgangsmåde på produktlabel
Optjen point ved hvert køb og
opnå rabatter
VAREDEKLARATION
Glutenfri hvedestivelse, kartoffelmel,
rismel, dextrose, psyllium frøskal, solsikkekerner,
hørfrø, tørret rissurdej, enzymer, græskarkerner, hørfrømel,
sukker, salt med jod, karamelpulver (glukosesirup, maltodextrin, sukker),
surhedsregulerende middel: E263,
stabilisator: E412, E415, E464, E466
ALLERGENER
Fri for gluten
Fri for mælk
Fri for soya
NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G
Energi i KJ: 1732 kJ
Energi i kcal: 412 kcal
Fedt: 14,2 g
– heraf mættede fedtsyrer: 1,4 g
Kulhydrater: 61,9 g
– heraf sukkerarter: 4,4 g
Kostfibre: 4,4 g
Protein: 7 g
Salt: 1,3 g
Vandindhold: 10,3 g
BEMÆRK
– Produktet kan fryses ned
efter bagning
– 500 gram grovbolleblanding giver
ca. 8 boller eller 1 franskbrød
– Tilberedningstid: Ca. 1,5 time
(inkl. hævning)
Genialt genialt genialt…
Genialt genialt genialt…. I har gjort mit hverdags liv så meget nemmere.. kan varmt anbefales, hurtig levering og så smager det jo så lækkert.
– Randi
Det glutenfri alternativ jeg havde ledt efter
Produkterne lever op til deres beskrivelse. Leveringen er lynhurtig. Det er absolut værd at prøve.
– Margit
Nemt og lækkert
Super nemt og lækkert brød 👍 samt god og hurtig service. Kan kun anbefale Ulstrupholm Glutenfri 😀
– Lone Ravn Olsen
Sådan bager du vores grovboller
DU SKAL BRUGE
1000 g Ulstrupholm grovbolleblanding
630 ml vand
30 g/4 tsk olie
40 g gær
SÅDAN GØR DU
Gær, lunken vand og olie blandes og grovbolleblanding kommes i.
Rør ca. 10 minutter til en ensartet dej formes.
Form bollerne som ønsket, pensl med æg og drys med
topping.
Lad hæve i 40 minutter under fugtigt klæde.
Indsættes i forvarmet ovn ved 250°C, hvorefter
varmen reduceres til 200°C.
Bages i ca. 12 minutter.
Blandingen kan også bruges til franskbrød.
God bagning og velbekomme!
There are no reviews yet.