Skip to main content

Glutenfri softkerne rugbrød

By 8. September 2018October 5th, 2021Brød, Glutenfri, Opskrifter, Ulstrupholm Cookalong
glutenfri softkernerugbrød opskrift

Det skal du bruge:

Rugbrød:

500 gr. Ulstrupholm glutenfri softkerne rugbrødsblanding
325 gr./ml. vand
15 gr. gær

Ovn: Opvarmes til 250 grader, varmluft, ved indsætning sænkes temp. til 200 grader
Bagetid: 30-35 minutter

Introduktion

Med vores lækre glutenfri rugbrød har du kun brug for dette ene slags rugbrød til hele husstanden. Vi oplever ofte at glutenfri er svært at indføre, fordi at andre i familien skal gå på kompromis, eller at det er for dyrt at have flere forskellige slags.

Vores rugbrød smager, dufter og føles som almindeligt rugbrød, og ingen behøver derfor at gå på kompromis. Derudover er det færdigbagte rugbrød velegnet til at fryse ned så der altid er friskt glutenfrit rugbrød på lager.

Fremgangsmåde:

1. Opløs gæren i lunkent vand (Ca. 35 grader). Tilsæt melblandingen.

2. Rør blandingen sammen til en ensartet dej og afvej dejen i to rugbrødsforme med ca. 420 gr. dej i hver.

3. Pensel med vand og drys med din favorit topping.

4. Lad dejen hæve i 50 minutter under et fugtigt klæde.

5. Forvarm ovnen til 250 grader.

6. Indsættes rugbrøddet i den varme ovn, og sænk temperaturen til 200 grader.

7. Bages i 30-35 minutter til kernetemperaturen er ca. 96 grader.

Velbekomme

https://www.youtube.com/watch?v=7R9gJ48Wa5g

Bestil glutenfrit softkernerugbrød

glutenfrit softkernerugbrød

Fra: 59,95 kr.Select options