Glutenfri dessertmousse

Af 9. oktober 2019oktober 5th, 2021Desserter og kager, Glutenfri, Opskrifter

Det skal du bruge:

Dessertmousse:

100 gr. Ulstrupholm fromage / mousse
125 gr. / ml. vand
0,5 l. piskefløde

Køletid: 20 min

Introduktion

Vores glutenfri dessertmousse er super let at lave og smager dejligt, også findes den i fem varianter så der er en til enhver smag.

Alle vores fromage/mousser kan tåle at blive frosset ned. De skal blot tø op i 30 minutter før servering.

Fremgangsmåde:

Moussen:

1. Fløden piskes let i én skål – pulver og vand blandes sammen i en anden skål.

2. 1/3 af den piskede fløde vendes forsigtigt i pulver/vand-blandingen, hvorefter resten af fløden vendes i.

3. Anret moussen i et glas eller en skål, og sæt den på køl i minimum 30 minutter.

4. Pynt med dit favoritpynt inden servering

Produkter anvendt til denne dessert: