Det skal du bruge:
Glutenfri Franskbrød:
500 gr. Ulstrupholm grovbolleblanding
315 gr. / ml. vand (lunken)
20 gr. gær
15 gr. / ml. olie
Ovn: 250 grader, varmluft – sænk temperaturen til 200 grader når brødet indsættes
Hævetid: 50 min
Bagetid: ca. 25 min
Introduktion
Vores glutenfri franskbrød har samme gode krumme og sprødhed som vores grovbolle og er endnu lettere at bage.
Top dit glutenfri franskbrød med dit ynglingspålæg.
Fremgangsmåde:
1. Gær og lunken vand blandes sammen.
2. Tilsæt derefter olie og evt. lidt salt.
3. Melet kommes i og røres/æltes til en ensartet dej.
4. Fyld dejen i en franskbrødsform, og lad den hæve under fugtigt klæde i 50 min.
5. Pensl og drys med ønsket topping og indsæt i ovn ved 250°C varmluft.
6. Skru derefter ned til 200°C.
7. Bag i ca. 25 min.
Velbekomme.
Et godt tip:
Kan du godt lide et mere groft franskbrød, kan du tilføje flere kerner eller frø sammen med dejen.