Glutenfri franskbrød

Af 9. oktober 2019oktober 5th, 2021Brød, Glutenfri, Opskrifter

Det skal du bruge:

Glutenfri Franskbrød:

500 gr. Ulstrupholm grovbolleblanding
315 gr. / ml. vand (lunken)
20 gr. gær
15 gr. / ml. olie

Ovn: 250 grader, varmluft – sænk temperaturen til 200 grader når brødet indsættes
Hævetid: 50 min
Bagetid: ca. 25 min

Introduktion

Vores glutenfri franskbrød har samme gode krumme og sprødhed som vores grovbolle og er endnu lettere at bage.

Top dit glutenfri franskbrød med dit ynglingspålæg.

Fremgangsmåde:

1. Gær og lunken vand blandes sammen.

2. Tilsæt derefter olie og evt. lidt salt.

3. Melet kommes i og røres/æltes til en ensartet dej.

4. Fyld dejen i en franskbrødsform, og lad den hæve under fugtigt klæde i 50 min.

5. Pensl og drys med ønsket topping og indsæt i ovn ved 250°C varmluft.

6. Skru derefter ned til 200°C.

7. Bag i ca. 25 min.

Velbekomme.

Et godt tip:

Kan du godt lide et mere groft franskbrød, kan du tilføje flere kerner eller frø sammen med dejen.

Produkter anvendt til denne opskrift:

glutenfri grovbolleblanding

Fra: 64,95 kr.

- +
Vælg muligheder