Glutenfri Brownie

Af 9. oktober 2019oktober 5th, 2021Desserter og kager, Glutenfri, Opskrifter

Det skal du bruge:

Glutenfri brownie:

500 gr. Ulstrupholm browniemix
80 gr. / ml. vand
80 gr. / ml. smagsneutral olie
1 æg

Ovn: 200 grader, varmluft – reducér varmen til 175 grader når brownien indsættes
Bagetid: ca.30 min

Introduktion

Vores glutenfri brownie er hurtig og nem at lave, og smager skønt. Helt uden at kunne smage fraværet af gluten.

Bag gerne brownien dagen før den skal serveres. Det giver den bedste smagoplevelse.

Fremgangsmåde:

1. Forvarm ovnen til 200°C varmluft

2. Bland alle ingredienser til en ensartet masse.

3. Kom dejen i en bageform, så den er ca. 2 cm. høj

4. Indsæt i ovn og reducér varmen til 175°C.

5. Bag brownien i ca. 30 minutter.

6. Lad brownien køle.

7. Servér med dit favorittilbehør.

Velbekomme.

Produkter anvendt til denne brownie: