At bage glutenfri pizza behøver ikke at være svært. Med den glutenfri baguetteblanding eller den lyse bolleblanding fra Ulstrupholm, får du en dej som med denne lette fremgangsmåde, giver en både sprød og velsmagende pizzabund.
1. Bland vores glutenfri baguetteblanding eller lys bolleblanding efter fremgangsmåden på pakken.
2. Når blandingen er samlet ruller du den ud på bordet med en kagerulle, til to lige store pizzabunde.
(3). Rul den eventuelt ud på et bagepapir, for at undgå at dejen klistre fast til bordet.
4. Sørg for at rulle den meget tynd, da dejen vil hæve lidt.
5. Lad dejen hæve i ca. 40 minutter, og forvarm ovnen til 250 grader.
6. Indsæt pizzabundene og bag dem ved 250 grader i ca. 8 minutter.
7. Tag bundende ud og kom pizzasauce og fyld på.
8. Bag dem herefter i ca. 8-12 minutter – alt efter hvor sprød du ønsker din pizza.
Velbekomme.
Find vores blandinger
HER og
HER