Det skal du bruge:
En portion laver ca. 25 stk:
1 dl æg (ca 2 æg)
400 g Ulstrupholm Glutenfri lys bolleblanding
4 tsk bagepulver
200 g groft hakkede mandler
200 g groft hakket hvid chokolade
200g brun farin
200 g sukker
350 g smør
1/2 tsk fint salt
60 g stødt kanel
Ovn: 180 grader
Bagetid: 12-13 min
Introduktion
En af vores kreative kunder har eksperimenteret med vores lyse bolledej, og sendt os denne lækre opskrift på cookies. Vi er ret vilde med hendes kreation, og vi er sikre på, at I også vil være fans. Derfor har vi delt hendes opskrift her på bloggen, så alle har mulighed for at få en sprød og sød godbid til sin eftermiddagsthe eller kaffe.
Fremgangsmåde:
1. Begynd med at hakke den hvide chokolade og mandlerne groft.
2. Kom melblanding, bagepulver, farin, sukker, salt og kanel I en skål og bland grundigt.
3. Tilsæt smør og æg og bland til ensartet masse. Du kan godt bruge en røremaskine, men det er vigtigt at blandingen ikke bliver pisket, men kun rørt hurtigt sammen. Dejen går I stykker, hvis den bliver rørt for hårdt.
4. Når dejen har samlet sig tages den op ad skålen og trilles den til en stor pølse på ca. 9 cm i diameter. Kom pølsen i en plastpose eller I husholdningsfilm og frys den i et par timer.
5. Forvarm din ovn til 180 grader på almidelig varme ca. 10 min før du tager din dej ud af fryseren.
6. Tag pølsen ud af fryseren når den er fast, og skær den ca 25 skiver. Læg skiverne med god afstand til hinanden på en bageplade med bagepapir.
7. Bag dine cookies på midterste rille I den forvarmede ovn I ca 12-13 minutter. Lad de bagte cookies køle lidt ned på en rist eller en kold bordplade før du spiser dem.
Velbekomme!