Glutenfri pizzabund

Af 27. august 2019oktober 5th, 2021Brød, Glutenfri, Opskrifter

Det skal du bruge:

Pizzabund:

500 gr. Ulstrupholm lys bolle / baguettemix
325 gr. / ml. vand (lunken)
15 gr. gær
10 gr. olie

Ovn: 250 grader, varmluft – når pizzaen sættes i ovnen sænkes temperaturen til 200 grader
Hævetid: 50 min
Bagetid: 25 min

Introduktion

Med vores glutenfri lys bolle / baguettemix kan du lave en god og sprød pizzabund – klar til alt dit ynglingstopping.

Her er gluten ingen hindring for en hyggelig pizzaaften.

Fremgangsmåde:

1. Gær og lunken vand blandes sammen.

2. Tilsæt derefter olie og evt. lidt salt.

3. Melet kommes i og røres/æltes til en ensartet dej.

4. Form dejen til en pizzadej og lad dejen hæve under fugtigt klæde i 50 min.

5. Kom din ønskede topping på og indsæt i ovn ved 250°C varmluft.

6. Skru derefter ned til 200°C.

7. Bag pizzaen i ca. 25 min.

Velbekomme.

Produkter anvendt til denne opskrift:

glutenfri lys bolle mix

Fra: 36,00 kr.

- +
Vælg muligheder

Fra: 36,00 kr.

- +
Vælg muligheder